Iedereen heeft wel eens problemen met haar of zijn huid, of het nou rimpels, opvallende wallen onder de ogen, puistjes of acne is. Vele problemen met de huid die maar niet opgelost worden. Vele dag en nacht crèmes gebruikt, vele gezichtsgels gebruikt maar het heeft allemaal maar weinig nut. De puistjes blijven maar, de rimpels willen maar niet minder zichtbaar worden en de acne wil maar niet verdwijnen. U heeft vast wel eens gehoord van slakkenslijm, dat goed moet zijn voor de huid.

Slakkenslijm staat bekend om zijn genezende werking, de slakken repareren met hun slijm het eigen slakkenhuis. Dit genezend effect heeft het ook op de menselijke huid. Slakkenslijm wordt in verschillende gels en crèmes gebruikt, wat ook wel slakkengel en slakkencrème genoemd wordt. Zo zijn er verschillende soorten slakken crèmes en slakkengels

Wat doet slakkengel en slakkencrème voor de huid?

Slakkengel  en slakkencrème genezen de huid, dit komt door een combinatie van ingrediënten. Slakkengel en crèmes bestaan voor een groot gedeelte uit slakkenslijm, daarnaast worden er nog ingrediënten toegevoegd als allantoïne, elastine, glycolzuur en nog meer. Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een genezende werking op de huid. Deze genezende werking op de huid zorgt ervoor dat de huid oude (dode) huidcellen gaat vervangen voor nieuwe huidcellen. Het helpt dus tegen onder andere: rimpels op de huid, puistjes, littekens, acne op het gezicht en nog veel meer. Hiernaast zorgt het ook nog eens voor een gladde huid, het geeft dus een verjongend effect op de huid.

Slakkengel producten

Een erg bekend merk slakkengel is het slakkengel van De Tuinen, ze hebben naast hun standaard slakkengel en slakkencrème ook producten als handcrème en bodygel (waar ook slakkenslijm in zit). De slakkenslijm producten van De Tuinen staan bekend als kwalitatief hoge producten. 

Wilt u meer weten over slakkencrème producten? Bekijk dan eens http://www.slakkengelervaring.nl/slakkengel-producten/   voor meer informatie over verschillende slakkencrème producten.

Slakkencrème producten

Elicina is net als De Tuinen geen onbekend merk in de slakkenslijm omgeving, het merk heeft verschillende soorten slakken crèmes zoals de Original en de Plus versie als slakkencrème. Hiernaast hebben ze ook nog speciale producten zoals hun bodylotion en after shave balsem dat gemaakt is op basis van slakkenslijm.

Wilt u meer weten over slakkencrème producten? Bekijk dan eens http://www.slakkengelervaring.nl/slakkencreme-producten/ voor meer informatie over verschillende slakkencrème producten.

Een aantal andere slakkengel en slakkencrème producten zijn Baba De Caracol van het merk Orange Care, Celltone van de reclames van Telsell en Slakkenwonder.